POZLATA DIMITRIJEVIĆ – Jestivo zlato

Umetnička pozlatarska radionica Dimitrijević iz Beograda, sa tradicijom dugom od 1927. godine, u svojoj delatnosti ima i prodaju proizvoda sa JESTIVIM ZLATOM I SREBROM. U pitanju je najčistije jestivo zlato i srebro namenjeno kao dodatak hrani i piću i to u vidu  slobodnih (za profesionalce) i transfer (lakoprenosivih) listića, kao i u vidu pahuljica.

Listići su veličine 80x80m, mikronske debljine i koriste se za hranu (uglavnom slobodni za slanu, transfer za slatku).

Pahuljice su fabrički usitnjene u vidu iscepkanih slobodnih listića i koriste se kao dodatak hrani, ali najčešće piću.

PIĆA SA JESTIVIM 23k ZLATOM pod brendom POZLATA Dimitrijević obuhvataju različita pića: vina, liker, rakije, konjak i šampanjac sa zlatom. Autentični su i ČOKANJI SA ZLATOM, prepoznati kao spoj tradicije i modernog vremena, a koji su osmišljeni pre svega kao idealan i jedinstven poklon za posebne prilike.

Pozlata Dimitrijević je ovlašćeni distributer ovakvih proizvoda koji se nabavljaju isključivo iz zapadne Evrope, sa svim proizvođačkim sertifikatima i sanitarnim odobrenjima. Jestivo zlato i srebro je odobreno od strane EU i SAD, a u skladu sa zakonskom regulativom kao dodatak hrani i piću (zavedeno pod šifrom E175 i E174, regulisano Pravilnikom o aditivima), što je i dokaz da se može konzumirati bez ikakvih štetnih posledica.

Posebno mesto distribucije zauzima ZLATO I SREBRO U KOZMETICI, namenjeno profesionalnim kozmetičkim salonima. Najčešće se u ovom sektoru primenjuje zlato od 24k i najčistije srebro, u vidu listića (transfer ili slobodni).

Dostupnost zlata je nekoliko godina unazad postala realnost jer zlato može biti istanjeno do mikronske debljine najsavremenijom tehnologijom, te je zbog toga i finansijski pristupačno.

Naši klijenti